Obrazek 1

Obrazek 1

2016. dec. 6.

FÜSTPÖFFENTŐ: Taktika

Három, kettő, egy...
- Kérem... én... engedjenek el! Kérem... én ártatlan vagyok! Én nem tehetek semmiről! Én... én csak véletlen jártam erre! Ez az... én azt se tudom, mi folyik itt! Ha... minek még egyel több áldozat? Igaz? Én nem láttam semmit. Még az arcukra sem emlékszem! Becsszó!
Bumm! Bumm! Bumm! Bumm!
...
Három, kettő, egy...
- Kérem...  engedjenek el! Én... ártatlan vagyok! Kérem, ne öljenek meg! Apa vagyok! Van... van két fiam! A kisebbik még alsós. A feleségem... mennyire szeretem a feleségem! Nem akarom magukra hagyni őket! Oh, kérem, könyörüljenek rajtam! Higgyék el, egy szót se fogok szólni! Lakat a számon! Csak engedjenek el!
Bumm! Bumm!
...
Három, kettő, egy...
- Kérem... mi folyik itt? Legalább árulják el, hogy tudjam... hogy a túlvilágon legalább el tudjam mondani, miért kellett meghalnom. Komolyan... én csak véletlen keveredtem bele. A fiamnak akartam venni játékot. Tegnap volt a születésnapja, de a láthatás csak hétvégére szólt. Ha már ők nem fogják megtudni, legalább én tudjam, miért nem adhattam át neki az ajándékot.
Bumm!
...

Három, kettő, egy...
- Mit műveltek? Mi a francot műveltek? Azt hiszitek... azt hiszitek jogotokban áll? Mit gondoltok, mi lesz, ha megöltök? Felkészültetek erre? Öltetek már valaha embert? Elég bátornak érzed magad? Ez nem olyan könnyű! Kísérteni fog életed végéig! Hát ezt akarod? Elszúrni az életed pár rongyos dollárért? Na gyorsan...
Bamm!
...
Három, kettő, egy...
- ...
- Mi az?  Nem akarsz könyörögni az életedért, csótány? He? Ne bámulj így, köcsög! Ne bámulj!
Bumm! Bumm! Bumm! Bumm! Bumm! Bumm! Katt! Katt! Katt!
...

Három, kettő, egy...
- Engedjenek el! Nem tudják, mibe keveredtek. Jobb, ha elengednek. Higgyék el, én nem akartam bajt. Csak simán meghúzom magam, míg ezek a gyökerek elhúznak a piti kis rablásuk után, de...
Nyissz! Nyissz!
- Én szóltam!
Bumm!
- Ne keménykedjetek vele...
Bumm! Bumm!
...
Három, kettő, egy...
- ...
- Mi az? Nem akarsz könyörögni az életedért, csótány? He...
- Hívtam a zsarukat. Ha most azonnal elhúztok, megúszhatjátok, de ha nem veszed el a homlokomtól a fegyvert, esküszöm, addig nem eresztelek, míg ki nem száll belőlem az élet, és látni fogom a testemen túl, ahogy kattan a bilincs a csuklódon. Tenni fogok róla, hogy ne húzd soká a fegyházban.
- Hallod-e, te! Ez itt keménykedik velem! Hallod? Köcsög!
- Tesó, húzzunk innen! Jönnek a zsaruk!

 TAKTIKA
Bevallom, ezt a "részt" közvetetten és közvetlenül a Célszemély egyik epizódjának felépítése ihlette, habár nem is mérhető hozzá.
Szimuláció vége, visszatérés a valós időbe.
Ja, és a Fülszövegek közé felkerült egy újabb! Lessétek meg!

1 megjegyzés:

  1. Wow ez nem volt semmi, nagyon érdekes volt olvasni, hányféleképp reagálhatnak az emberek ilyen helyzetben!

    VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony