Obrazek 1

Obrazek 1

2016. dec. 14.

NYÁPLIC: Karácsonyi tag

Mi a kedvenc karácsonyi filmed?
Mivel minden második romantikus film titkon karácsonyi film is, és nem tagadom, az akció, krimi és sci-fi áradat mellett "néha" nézek kikapcsolódásként romantikus filmeket is, és Sandra Bullock az egyik kedvenc színésznőm, az Aludj csak, én álmodom! c. végtelenül aranyos filmet mondanám, de ekkor a háttérben halkan, de határozottan megszólalna a This is Halloween! (Karácsonyi lidércnyomás)
Mi a kedvenc karácsonyi színed? 
Az ezüst. Olyan szép, elegáns díszek, ruhák és csomagolóanyagok viselik ezt a színt, ha választanom kéne, csak ezzel a színnel dekorálnék (ami a macsek miatt évek óta el szokott maradni xD) Felidézi az elmúlt karácsonyok havas, hideg hangulatát.

Karácsonykor felöltözöl vagy inkább pizsamában maradsz?
Karácsonykor mindig összegyűlik a nagy család, előkerülnek a sámlik és a pótszékek, a kutyát kizárják a kertbe, a macska az emeletre száműzettetik, és meggyulladnak az ünnepi gyertyák is, szóval esélyem sincs pizsamában várni az ajándékozásra.
Ha csak egy valakinek vehetnél ajándékot, ki lenne az?
Anya azt felelné, a legnagyobb ajándék az lenne, ha kipucolnám minden délután a macska wc-t, elmosogatnék magam után és kérés nélkül pakolnám be a tornacuccom a mosógépbe, amiket ugyebár nem lehet megvenni. Nagypapa azt mondaná, az a legnagyobb ajándék számára, hogy itt vagyunk neki, szóval "maradna" a legjobb barátnőm, akitől már annyi mindent kaptam, hogy azt se tudom, hogyan háláljam meg neki. Ő a végszavam, és idén egy könyvet fog kapni tőlem :3 (valami jó véreset -.- )

Este nyitod ki az ajándékod vagy reggel?
A családi program miatt este, de még inkább délután szokott sor kerülni az ajándékozásra, így akkor, legkésőbb pedig aznap este, ha anya valami nagyon-nagy meglepetést tervezett nekem, amit nem akart lekocsikáztatni a rokonokhoz csak azért, hogy aztán hazakocsikáztathassa ismét :)
Építettél már mézeskalácsházat?
Nem, de díszítettem már mézeskalács állatkákat, és nagyon szeretem ezt a karácsonyi nyalánkságot.

Mit szeretsz csinálni a karácsonyi szünetben?
Oh, hát szeretek elnyúlni az ágyamban és reggel kilenc előtt ki se kelni, olvasni, korcsolyázni, moziba menni és filmezni. Csak a szokásos...
Mit kérsz karácsonyra?
Susan Ee: A vég napjai, Simon Scarrow: Britannia c. könyvét (bár ezekkel saját magam fogom meglepni xD ) és támogatást a portugáliai kirándulásomra :3 hátha összejön még jövő nyárig és egy tehén figurát, ami modellként segíthet a rajzolásban.
A többi, hogy mit kapok, az még előttem is titok, meglepetés lesz.
Kedvenc karácsonyi illat?
Almás-fahéj és mézeskalács illat. Tudom, előbbit máskor is lehet érezni, és nem tudom, kifejezetten karácsonyinak számít-e, de mi ilyen tájt szoktunk az egyszeri gyümölcsteákról áttérni az almás-fahéjasra (esetleg gyömbéresre).
Kedvenc karácsonyi étel? 
Mézeskalács. Egyértelműen...
Csináltál már hóembert?
De még hányat, mikor és hogyan! (még mikor volt hozzá elég hó...)

Elég szűkszavúra sikeredett ez a tag, de igazán nem tudtam nagyobb feneket keríteni most neki. A karácsony nálunk legtöbbször elég szerényen szokott zajlani. Én például szinte sose tudom, mit kérhetnék, mert mindig úgy érzem, mindenem meg van, amit meg nagyon akarok, azt magam szeretném megkaparintani.

2 megjegyzés:

  1. Hát még jó hogy a Vég napjait! :o
    Igen... Tényleg ez fogott meg a legjobban:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma már meg is érkezett az első adag könyv, amit karácsonyra szerettem volna. A Vég napjait sajnos - nem sajnos csak januárban kaparinthatom meg, mert barátnőm kuponján vettük közösen, és az egyik rendelt könyv a szünet alatt jelenik csak meg, így a csomag utána érkezik xD Addig olvasok Britanniát és a meglepetés könyvet, a Tintaszívet :)

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony