Obrazek 1

Obrazek 1

Szomszédok

Egy letűnt kor gentlemane
"Az életem egy kegyes hazugságon alapult, melyben hittem, szentül hittem..."
Sajnos félbemaradt és azóta meghívóssá vált, de mint első csere és nagy kedvenc történet, továbbra is helyet kap itt. 
 ◊◊◊Célkeresztben
 Lullabyt gyilkolásra képezték ki. Legújabb célpontja Deadshot...
Befejezett történet, csak ajánlani tudom.
Izgalmas, fordulatos és remekül megszerkesztett történet.
◊◊◊
 

Tale
 "Minden történetnek szüksége van egy régimódi gonosztevőre."
◊◊◊


Diamond Queen
 Történet egy lányról, "aki így vagy úgy, de megszerzi, amit akar."
Félbehagyott történet, de érdemes benézni.
◊◊◊"A világ egy könyv, és, aki nem utazik, csak egyetlen lapját olvassa el."
A más egyebek mellett leginkább Nóri Regényt Írok sorozata miatt olvasom. Habár rövidek a bejegyzései, épp elég hosszúak, hogy elgondolkodhasson a tartalmáról az ember, felkeltse az érdeklődését.
◊◊◊


Ravas, mint... Véronique Fortier
"Mennyi az esélye annak, hogy... egyszerre zúgsz bele a pimasz szobatársadba és Halálfej segédjébe, az utálatos Pávába, akit meg kéne állítanod, mielőtt az egész város a hipnózisa hatása alá kerül?"
Félbehagyott történet, ám az eddig felkerült fejezetek miatt attól függetlenül érdemes felnézni, mert nagyon izgalmasak. Az egyetlen ff, amit követek, s ez nálam nagy szó.
◊◊◊


Sometimes the truth is very  ugly
"Csak egy újabb tini, aki egy újabb blogot hozott létre, egy újabb felesleges apropóból. De talán általatok nem csak egy lesz a többi között, hanem a kedvencetek...:)"
Ha még nem ismered ezt a kritikablogot, bátran ajánlom számodra. Különlegessége a kritikakérő bloggerekkel készített miniinterjúk és a blogokhoz választott zeneszámok.
◊◊◊


Spoiler, spoiler hátán
"...egy értékelésekkel teli blog, ahol könyvekről, filmekről, sorozatokról olvashattok, írókat ismertetek meg veletek, illetve ti is kérhettek, mi kerüljön terítékre!"
Habár a cím spoiler veszélyre hívja fel a figyelmet, az is bátran felkeresheti, aki olvasáshoz keres új könyvalanyokat, a csattanók védve vannak.

◊◊◊

Ébreszd fel a lelkem!
"Mit szólnál, ha egy buliból hazafelé tartva meghalnál, majd kapnál egy lehetőséget, hogy visszatérj az életbe, csak éppen rád sóznának egy iszonyú nehéz feladatot, és semmi sem úgy alakulna, ahogy tervezted? Kiborulnál, ugye? Én is megtettem."
Beszippant. Csak akkor kezd el olvasni, ha van minimum egy fél délutánod. Rendkívül különleges, egyedi, mégis életszagú történet. 
◊◊◊

Pennát a kézbe
"Itt megtalálható minden - az írással kapcsolatban -, ha elakadtál, kérdésed van, szeretnél utána nézni valaminek, segítségre van szükséged valamiben vagy, ha egyszerűen csak kíváncsiskodsz! Remélem, megtalálod, amit keresel!"
Sok segítséget találtam az oldalon és a Gyakorlati feladatok már több novellámat is "ihlették".
◊◊◊   

Finding Batman
"Bruce Wayne este Batmanként jár az éjszakában, hogy igazságot szolgáltasson Gotham City bűnözőinek. Azonban néha még az ő számításaiba is csúszhat hiba…
És ha ez még nem lenne elég, Gotham City legádázabb gonosztevője, Joker fél. Azonban senki nem hisz neki, egészen addig, míg..."
Nemrég indult történet, DC rajongóknak ajánlanám leginkább.
◊◊◊

Galactic Nightmares
"Well, helló! Most biztosan azon töprengsz, hogy mi a szösz ez. Nos, elárulom: ezen a blogon novelláktól kezdve fanfictionig mindent találhatsz; Sherlock, Doctor Who, Constantine, vagy épp háromszáz szavas szösszenetek. A Történetek oldalon nyugodtan böngészhetsz; remélem, kellemes perceket töltesz majd a Galactic Nightmares-en!"
Kihagyhatatlan egypercesek a Célkeresztben-t is jegyző Babu Miriel tollából. A tartalmon kívül a külalak is nagyon szép, rendezett.
◊◊◊

Féltestvérek (Benedict Cumbercatsh & Tom Hiddleston ff)
"Az ember mindig is törekedett, hogy elválassza a mesét a valóságtól. De mi van akkor, ha a képzelet szüleményei maguk látogatnak el hozzánk?"Egy őrült tudós megteremti Smaugot, Khant, Sherlockot és Lokit... vajon ez azt jelenti, hogy elérkezett a fangirlök  mennyországa? Megsúgom, ez nem az a sztori.◊◊◊

http://elsobekezdes.blogspot.com/
Első bekezdés
Szürke Brukú különleges egyperceseinek, novelláinak és folytatásos történeteinek gyűjtőhelye.
◊◊◊

Elolvas-Lak
"Te most az Elolvas-Lak című blogon jársz, ahol könyvajánlókat, ismertetőket és egyéb cikkeket olvashatsz!"
Mindenképp érdemes benézni Szatti és Barbi könyves oldalára, ha olvasnivalót keresel épp.
◊◊◊

Kezdetben...
"Ezen a helyen angolból fordított írástechnikai cikkeket találsz, ha világépítésről, karakteralkotásról, regényírásról szeretnél olvasni, s mindezt főként fantasy témában."
Valamint egy fantasy világ alkotó játék is található a blogon :3 
◊◊◊

Papírvirágos kert
"Ez a papírvirágokkal teli kert ad otthont mindennek, ami éppen kivirágzik a gondolataimból. Itt nevelkednek ezek a virágok, melyek között találhatsz átlagosat és meglehetősen furcsát, banálisat is. Rábukkanhatsz arra a kis zugra, ahol a növények suttogva ajánlgatnak könyveket, zenéket, animéket, de akadnak köztük meglehetősen sötét szirmúak is, akik rejtélyes történeteket őriznek. 
Remélem megtalálod azt virágszálat, amit keresel, és magaddal viszel egyet belőlük. Ez a kis zug mindenki előtt nyitva áll 
Ölel, Moro"

A Múzsa sugallata
"Sziasztok! Ezen az oldalon inspiráló zenékkel, képekkel, versekkel, gondolatokkal fogsz találkozni, hogy megtaláld az elveszett, vagy éppen messze kiránduló Múzsádat, és újra tudj írni arról, amit szeretsz. [...]
Ölel, Moro"
◊◊◊
Ceruzanyomok
"...amiket a lap szélén hagyunk, hogy megjelöljük az értékes gondolatokat, és lejegyezzük, amit az olvasott szavak eszünkbe juttattak."
Ha érdekes novellákat szeretnél olvasni vagy magad is megmérettetnéd magad egy írásoddal, ne habozz felkeresni a Ceruzanyomokat! :3
Felfedezés alatt...
Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony