Obrazek 1

Obrazek 1

2016. okt. 9.

FÜSTPÖFFENTŐ: Ritmus


Csörren a lánc, reccsen a pad. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Keselyű és Pancser. Lopott, ölt, hazudott, harcolt, ellenszegült, élt. Elfogták, beköpték, tőrbe csalták, kilökték, megtörték. Feladta, elnyomta, megbékélt, bosszút esküdött, megszökött, vegetál.
Csörren a lánc, pattog az ostor. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Keselyű és Pancser. Véreskezű cuppog, Kopasz morog, Dongó szól, Haramia a padlóra köp, Keselyű a fejével int, Pancser a tengert nézi.
Csörren a lánc. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia és Pancser. A tenger felmorajlik. Ember a vízben, hulla a vízben.
Csörren a lánc, reccsen a pad. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Barbár és Pancser. Lopott, ölt, hazudott, harcolt, küzdött, élt. Elfogták, beköpték, tőrbe csalták, legyőzték, megtörték. Feladta, elnyomta, megbékélt, bosszút esküdött, figyel, vegetál.
Csörren a lánc, koppan a tálka. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Barbár és Pancser. Véreskezű mind lenyeli, Kopasz fintorog, Dongó jól megrágja, Haramia ízlelgeti, Barbár kiköpi, Pancser pedig Dongónak adja.
Csörren a lánc, pattog az ostor. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Barbár és Pancser. Véreskezű nyög, Kopasz a szálkát piszkálja, Dongó a fogát csikorgatja, Haramia liheg, Barbár evez, Pancser a tengert bámulja.
Csörren a lánc, reccsen a pad. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia és Barbár. Pattog az ostor, Pancser fekszik. Barbár morog, Haramia vicsorít. Pattog az ostor, kiált a hang. Dongó a fogát csikorgatja. Kopasz a kezét nézi. Véreskezű szeme villog.
Csörren a lánc, reccsen a pad. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia és Barbár. Pattog az ostor, kiált a hang. Pancser a földön fekszik. Pattog az ostor, csörren a lánc. Vizet kap és visszaültetik a padra.
Csörren a lánc, reccsen a pad. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Barbár és Pancser. Véreskezű háta zsibbad, Kopasz ínye felszakadt, Dongó a fogát szívja, Haramia a vállát foga, Barbár az orrát igazítja. Pancser szeme könnyben úszik.
Pattog az ostor, siklik a gálya. Ülnek a rabok a sorban. Véreskezű, Kopasz, Dongó, Haramia, Barbár és Pancser. Csörren a lánc, reccsen a pad, lesújt az evező a habokra. Siklik a gálya, pattog az ostor, kiált a hang.


RITMUS
Kísérleti írás-szerűség.

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ennél szebb elismerést nem is kaphattam volna! *könnybe lábad a szeme*

      Törlés
  2. Juuj imádom a felsorolásokat, és itt olyan mesterien űzted, hogy nem bírtam abbahagyni az olvasást. Szerintem nem vettem közben levegőt...

    VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony