Obrazek 1

Obrazek 1

2017. jan. 30.

PETTYESKÉPŰ: Születésnap


Címzett: venus@milkyway.un; mars@milkyway.un; neptune@milkyway.un; mercury@milkyway.un; jupiter@milkyway.un; saturn@milkyway.un; uranus@milkyway.un; pluto@milkyway.un; luna@milkyway.un 

Tárgy: Születésnap!


Sziasztok!

Jupiterrel, Vénusszal és Merkúrral arra gondoltunk, meglephetnénk Terrát a közelgő születésnapja alkalmából. Mármint olyan rég jöttünk már össze mind, szóval szerintünk ez a születésnap remek alkalom lenne egy jó kis bulizásra. Én vállalom a világítást! Vénusz lestoppolta a dekorációt, és minden kérdésetekkel nyugodtan forduljatok Merkúrhoz, ha engem nem értek el.

Mars, hozol néhány vöröskét, hogy feldobják a buli elejét? A parányok biztos nagy tűzijátékot rendeznének, amint megérkeznek, és persze Phobosznak és Deimosznak is szólj! Sajnos az ő címüket nem találtam meg, de mivel közeli szomszédjaid, gondoltam elég, ha neked szólok.

Uránusz, vállalod az italokat? A te frissítőid messze-messze a leghíresebbek - Terra sós löttyein kívül. És a szélgépet? Annyira imádom, mikor borzolják az üstököm. Persze a parányok annyira nem kedvelik, de ez most nem róluk fog szólni. Remélem, Terrának se lesz kifogása ellene. Nereidának, ha lehet, ne szólj! Rémes a természete!

Plútó, nyugodtan elhozhatod az ikreket, Nixet és Hydrát is, ha Charon beleegyezik. És ne mindig csak azt az unalmas szürke színt viseljék már! Komolyan, olyan lehangoló! Vénusz biztos tudna kölcsönadni vagy Mars. Meg persze a kicsiket is hozhatjátok, Kerberoszt és Styxöt is, majd Luna vigyáz rájuk.

Luna, megtennéd? Ja, és kérlek, ne árulj el semmit a szervezkedésünkről Terrának! Legyen meglepetés az egész!

Uránusz, add át üdvözletem Titániának! Igen, tudom, egyből sejteni fogja, hogy valami hátsó szándék vezérel, de… nem tudnád megkérni, hogy a kicsikkel most maradjon otthon? Nem is feltétlen kell elmondani neki, hogy hova készülsz, de azok a pöttömök olyan zabálnivalóan idegesítőek, hogy nem vállalnék értük teljes felelősséget a magam részéről. Oberon valahogy csak szót fog érteni vele.

Szaturnusz, a játékokat rád bízhatom? Múltkor mesélte Terra, mennyire tetszett neki az a hulahoppos twister, amit kitaláltál.

Egyelőre most csak ennyi, és akkor… kétezer év múlva ütközünk!

SZÜLETÉSNAP
Hogy is volt az a bolygóközi kommunikációval? 
És vajon mikor került elküldésre ez az üzenet? o.O

9 megjegyzés:

  1. Ezt biztosan elolvasom még egy párszor! :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj istenem:D A vége nagyon fájt, de egyben tetszett is:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes, ez nekünk embereknek nagyon fog fájni XD

      Törlés
  3. Zsazsim,

    Ez haláli lett. "Ütközünk?" ha-ha-ha-ha :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik, itt is, háromszázon is mindenkit az utolsó szó ragadott meg, és biztos, ha egyszer bekövetkezik, haláli lesz xD

      Törlés
  4. Szió!

    Újra itt (*félénken integet*).
    Ez a novella annyira aranyos volt. Rövid, de szívet melengető. Nem jut más eszembe róla és az ötlet is nagyon édes. Tetszett, ahogy a bolygókra jellemző tulajdonságokat olyan könnyedén bemutattad! És a mindenki által emlegetett "akkor kétezer év múlva ütközünk" annyira ütős, odaillő lett! Erősséged a háromszáz szavas!
    Na, de. Egy még fontosabb dolog: egy kis meglepi vár nálam itt: http://we-always-have-summer.blogspot.hu/2017/02/liebster-blog-award.html (sajnos valamiért megint nem jelenik meg nekem a chatbox, de mostmár biztos az én hibám XD) és amint tudok, írok az Erdő legendájához is, oda most nem akartam, olyan hülyén nézett volna ki, mintha csak azért olvastam volna el, hogy kommentelni tudjak a díj miatt...

    További sok sikert, és minél előbbi Erdő legendája folytatást! No meg jó díj töltögetést! <3 Ja és igen, a nevem megváltozott, ne lepődj meg.
    Ölel, Tiszián

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hali, te kis kóborló!

      Köszönöm a dicséretet. Ennyit összességében még soha, egy írásomhoz se kaptam *elpirul*
      Szerintem nem fog meglepetésként érni, ha azt mondom, legelőször csak ez a négy szó volt meg az üzenetből.

      /Valószínűleg azért, mert https-ben nézed az oldalt. Ha kiveszed az "s"-t a végéről, akkor már mutatni fogja :D

      Ugye milyen rendes vagyok? :3 Megvártalak a folytatással. Csupán egy részt tettem ki azóta xD De nyugi, nemsoká érkezik a folytatás, de szigorúan a Vámpír Dave és a díj kitöltése után (az előbbi írás úgy a szívügyem lett, csak azon kattogok hetek óta xD - miközben időm meg nincs írni )

      Megyek is, üdvözölni téged a Summerön :D

      Törlés
  5. Oh nein xD
    Ez az egész olyan fertelmesen zseniálisan lett kitalálva, hogy hű :D

    VálaszTörlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony