Obrazek 1

Obrazek 1

2017. febr. 25.

NYÁPLIC: Terjeszkedünk és egyebek

https://www.wattpad.com/user/Zsazsogo

Ha lenne időm, egy szép kis történetet kerítenék a kép köré, de mivel nincs, ezért most el kell tekintenem a Kuckós körítéstől és egyből a tárgyra térni, amíg még lehet, és nem csapják rám a laptop fedelét :3 Felgyűltek a bejelenteni valók, ezért végül úgy döntöttem, egy egész bejegyzést szentelek nekik és nem csak a kikerült írások aljára biggyesztek oda egy-két plusz információt. 

1. Néhány napja regisztráltam a wattpadra, így mostantól ott is olvashatjátok majd a történeteimet. Eddig a háromszázsasok kerültek fel és a Lélekvasút bevezetője. A többi részt szép lassan fogom felpakolni, miután átnéztem őket és javítgattam rajtuk. Kicsit szórakozgattam a Gimp-pel is és megpróbáltam összedobni a történetek mellé néhány jól kinéző borítót. Na, kíváncsi vagyok, ez mennyire sikerült.

2. Régen volt már ilyen, igaz, akkor nem sikerül olyan jól, de arra gondoltam, ismét hirdetek egy Kérdezz-Felelek!-et. Lehetnek személyesebb, írással kapcsolatos kérdések is, de főként olyanokra gondoltam, amik a történeteim olvasása közben merültek fel bennetek. Honnan jött az ötlet, mi történt utána vele, miért pont ez a neve, miért így rajzolod meg a macskákat és hasonlók :'D A kérdéseket a bejegyzés alatt vagy akár anonim módon a chatben is feltehetitek én pedig július elején sort kerítek azok megválaszolására egy külön bejegyzésben.

3. Mint az  az előző bejegyzés címénél és itt is látható, elkezdtem komolyabban foglalatoskodni a kódokkal... komolyabban? Eh? Egyáltalán elkezdtem. Nem ígérhetek semmit se nektek, se magamnak, de még a következő pontban leírt események előtt/alatt szeretnék végre egy normális külsőt varázsolni a blogra. Nem tudom, mennyi türelmem lesz, de elszánt vagyok, hogy készítsek magamnak végre egy maradandó fejlécet :3 Ez persze azzal fog járni, hogy a szabadidőm egy újabb része "veszik el" ^.^"

4. A következő hónapok nagyon zsúfoltak lesznek számomra ezért lehetséges, hogy egy kis időre szabadságra megyek/mennek a macsekok. Ez még február utolsó napjáig el fog dőlni, hogy teljes szabit veszek ki a következő három hónapra vagy időnként azért jelentkezek néhány rövid történettel. A teljes visszatérés dátumát pontosan jelezni fogom, bármi történjék is, és végleg nem fogok eltűnni :3

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, hogy a délután folyamán még frissülni fog ez a bejegyzés :')

2 megjegyzés:

  1. Csókolom!
    Nos hát izé, én nem sokat járok ide, talán most először és hát izé, kérdeznék akkor már.
    1. Melyik az a történet, ami a legtöbbet jelenti neked?
    2. Volt olyan gonosz karaktered, akit megteremtettél volna?
    3. Van olyan sztorid, amit annyira betegnek tartasz, hogy inkább soha nem írtad meg?
    És ház izé, nem t'om, mennyire jók ezek a kérdések, de hát igyekeztem. :3

    [Hááát, nem sikerült annyira átvarázsolnom a stílusomat, de próbálkoztam :"D]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *nyújtja a kacsóját*
      Üdvözlöm!

      Köszönöm, hogy időt szánt rám és beküldött három megválaszolandó kérdést. Három remek kérdést. Nem is tudja, mennyet jelentenek ezek számomra.

      A legközelebbi viszontlátásig maradok hűséges bloggerinája,
      Zsazsi :3

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony