Obrazek 1

Obrazek 1

2018. márc. 16.

NYÁPLIC: Hallgatni arany! 2

 Itt már nem a bakelit dübörög!
Sziasztok!
Tartva az első rész hármas osztását ezúttal olyan dalokat hoztam, amiket magam se tudom miért, de nagyon szeretek. Ha hallgatom, ellazítanak, segítenek kitisztítani a fejem vagy egyszerűen csak felvidítanak szövegüktől függetlenül, pusztán a dallamukból eredő lendülettel.

Woodkid - Run Boy Run
Melis - Flower (Ez a szám meg folyamatosan, miközben Rid sztoriját írom. Meg nem tudnám indokolni miért. Szinte már Character songnak számít xD)
 

Disturbed - The Sound Of Silence (Az egyik kivétel, ennek a szövegét is ismerem és nagyon megérintett)

Következzen a második trió - amiből a figyelmetlenségem miatt kvartett lett, de talán nem bánjátok - tele vidám, energikus dalokkal:
Alexander Rybak - Roll With The Wind


KT Tinstall - Suddenly I See
 

Hindi Zahra - Stand Up

Zaz - Je Veux

9 megjegyzés:

  1. Júúúúúú *-*
    Woodkid :3
    Nagyon jók a dalok, mindegyik tetszik! :3

    Moro~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uygebár tegnap elfelejtettem erre reagálni. X'D

      Törlés
    2. Annyira jellegzetes a hangzásuk, hogy egyszer-egyszer már még soha nem hallott dalaikat is felismertem :D Plusz szeretem az olyan bandákat, ahol a klipeknek nemcsak történetük van, hanem a koncepció a világ folytatódik másik számnál is és náluk ez nagyon bejött.

      Törlés
  2. Disturbed *-* Önmagában is imádom, de a Sound of Silence egy csoda :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem is tetszik, mondjuk az eredetit jobban elhallgatom, de nagyon eltalálták a srácok itt is. :D

      (belekontárkodó) Moro~

      Törlés
    2. Disturbed feldolgozása elképesztő. Először ezt a verziót hallottam, csak utána az eredetit (Tényleg ugyanazok írták, mint a Mrs Robinsont?). Ugyanaz a szöveg, mégis... a jelentés, a hatás egész elképesztően megváltozott számomra.

      Törlés
    3. Már nagyon várom, hogy te, Nessa milyen zenéket válogatsz, nem sok orosz és/vagy török számot ismerek, szüval 99%, hogy mind új lesz számomra XD

      Törlés
  3. Egyik sörözésünk alkalmából szóba került a zene a szaktársaimmal, és akkor esett le, hogy mennyire eszméletlenül sok zene van, mert mind tudtunk olyan előadókat és számokat mondani egymásnak, amiket a másik hírből sem ismert.
    Ezek jelentős részét sem hallottam még, de nagyon örülök, hogy általad rájuk leltem. :D

    (Btw, Alexander Rybak még mindig egy tünemény! *.* Őt bántani olyan lenne, mint egy pár hetes kutyakölyköt... hatalmas bűn!)

    xx Jolt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond, én eddig ahány helyről láttam zeneajánlásokat, az egyharmadát sem ismertem, pedig szeretek nézelődni youtube-on.
      Köszönöm, hogy te is gyakran osztasz meg elképesztően jó hangzású számokat :D (és most Moro-nál is rátaláltam egy hasonló bejegyzésre :D )

      (Az a széles, kisfiús mosoly *.* Hát létezik ilyen ember!)

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony