Obrazek 1

Obrazek 1

2017. nov. 14.

NYÁPLIC: 2 éves a Kuckó!

Az Üveghegyen innen...
Nem hittem volna, hogy így elrohan az idő, pedig megtörtént, és most láthatatlanul és megállíthatatlanul lecsapott rám, ránk az újabb évforduló! Két éve épp ezen a napon, november tizennegyedikén nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a Lusta Macska Kuckó, ahol azóta számtalan vendég fordult már meg.
Sok örömben és viszontagságban volt részünk közösen, de mindig is, így most is csak a jó dolgokra tudok visszaemlékezni. Habár ez a második év kicsit szerényebb lett, mint az első, a több hónapos kényszerszünet ellenére is köszönöm, hogy ennyien kitartottatok mellettem és visszajártatok a Kuckóba.
Egy nagy szülinapot szerettem volna tartani, rengeteg mindennel készültem, majd hirtelen tizennegyedike lett és még jóformán a díszítés sincs kész, így a hetedhéthatárra szóló ünnepség helyett hét napon át tartó meglepetéssorozattal fogok ünnepelni, amire természetesen Titeket is meghívlak.
Elöljáróban annyit árulnék csak el, hogy azért is nagyon különleges számomra ez az alkalom, mert két, számomra nagyon kedves ember is segített az ünneplés előkészületeiben, de hogy kik ők, az még legyen meglepetés pár napig.

Hosszú lábú pezsgőspoharakat elő! Kezdődjék a mulatság!

1. nap
A megnyitó!

... és túl!

8 megjegyzés:

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony