Obrazek 1

Obrazek 1

2017. márc. 4.

NYÁPLIC: Valami új más

 
Sziasztok!
Nem szeretném tovább fájdítani a szívem, ismét csak néhány bejelenteni valóval érkeztem. Az egyik, mint látható is, megpróbáltam a saját kútfőmből szerezni valamiféle kinézetet a blogomnak, ami, hogy jól vagy inkább rosszabbul sült el, mindenki döntse el maga - és ossza meg, ha van hozzá kedve. Eredetileg a legelsőt akartam visszaállítani, amivel az a cuki kis színprobléma volt, mert mára már ki tudnám javítani, csakhogy a fejléce annak is... gyengélkedik(?).
Napok, sőt hetek óta próbáltam rászánni magam erre a lépésre, amihez nem kis khm... háttér támogatást kaptam anyukám részéről... khm... szóval a tervezett egy hónap helyett a macsekok egészen június végéig szabadságra mennek. 
Egy majdnem kész Vámpír Dave és egy szinte teljesen befejezett Az Erdő legendája fejezet bánja ezt a döntést leginkább. Rájöttem, a bizonytalanság és az állandó "kedves" noszogatások a blog bezárására sokkal rosszabbul hatnak rám, mint az ihlethiány. Tudtam, mit akarok írni, a fejemben ott volt az egész mondat, de ha le is írtam, nem tetszett vagy le se írtam, csak szorongtam tovább, hogy ezek lesznek az utolsó soraim hónapokon át. Szóval jah, saját magamnak is sikerült ezzel keresztbe tennem, meg azoknak is, akik esetleg várták volna a folytatást, de most már igazán nem húzhattam ezt tovább. Így is kitoltam négy nappal a végső elkerülhetetlent.

Addig is, mert annyi bizonyos, hogy képtelen lennék ilyen hosszú időt írás nélkül tölteni, elkezdem átnézegetni a Lélkevasút fejezeteit, és szép lassan, ahogy tudom, feltöltögetem Wattpadra.
Az olvasást sem hagyom abba, van is mit bepótolnom, szóval még ha a blogon nem is jelennek meg új történetek, attól még én ugyanúgy ott fogok hagyni (mancs)nyomokat bejegyzések alatt :3

A Július Elsejei viszont látásig üdvözöl mindenkit,
Zsazsi :3

ui.: Hogy mégse maradjon el teljesen a "szokásos" szünet előtti összegzés, íme néhány adat emlékeztetőül:
- A blog életének másfél éve alatt 167 közzétett bejegyzés született, melyből 73 a legutóbbi "Kóborlás óta" került fel.
- 233 hozzászólás érkezett, 17 rendszeres olvasóval büszkélkedhet a blog és 4 rendszeres véleményezővel. Köszönök nektek mindent!

ui2.: A korábbi bejegyzésemhez és chatben továbbra is szívesen várom a kérdéseket, csupán annyi módosult, hogy nem áprilisban, hanem júliusban fogom megválaszolni őket :)

10 megjegyzés:

  1. Ahhw nekem tetszik az új ruci, talán leginkább a fejléc, mert olyan mesélős esti, békés hangulata van.
    Nagyon-nagyon szurkolok, hogy megoldódjon a helyzeted, és ha beszélgetni szeretnél, tudod, hol találsz meg :)
    (Oh és remélem, később anyukád felhagy a nagy "támogatással", különben oda kell fáradnom és felvilágosítanom az írás jótékony hatásairól, az elmagyarázhatatlan tehetségedről, és így tovább.
    Puszilom a macsekokat is ;)
    Pussz: Babu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Kicsiben jobban néz ki, de teljes képernyőn kicsit homályos -.-" A képet magát amúgy én is imádom :3 Suttyomban csomó képet néztem végig pinteresten és tumblr-ön, míg ráakadtam erre.
      Szavadon foglak, ne félj! Majd, ha már kezdenek előjönni az elvonási tünetek (különösen a háromszáztól rettegek), adhatsz tanácsokat.
      Elvileg csak az év végéig fog ez tartani, utána már csak sanda szemmel fogja követni minden billentyűleütésem. XD
      Átadom - de már sajnos csak egy van. Novemberben Garfield-ot el kellett altatni :'( - Mircike viszont nagyon fog örülni neki.

      Törlés
    2. Hehe, van, amikor a tökéletes kép nagyon elbújik ;)
      Juj a 300... *iszonyúan le van maradva* Nos, tapasztalatból eredő tanácsokkal tudok szolgálni. És ha úgy vesszük, nyár már nincs is olyan messze, hisz' már tavasz van :3
      Aaaaaah, szegény cica :'( Akkor most Mircike egyedül van :c

      Törlés
    3. Nincs, de ez az érettségi miatt annyira nem tölt el boldogsággal >.<
      Egedül van, de ezt teljes mértékben kiélvezi. Mindannyiunk osztatlan figyelmét birtokolja ;)

      Törlés
  2. Szia Zsazsi,

    Nekem nagyon tetszik az új arca a blognak.
    Sajnos az írásra nem lehet rágörcsölni. Akkor csak olyan sorok születnek majd,amit az ember úgy is kitöröl. Legalábbis nálam így van. Remélem azért a szabadság/pihenés jót tesz, és újult erővel térsz majd vissza :D

    Szeretettel:
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, egyre jobban megbarátkozom a fejléccel is :3
      Igen, most már én is a saját bőrömön tapasztalhattam :/ Nagyon remélem, hogy pozitív végkicsengésű lesz ez a kényszerpihenő ^.^

      üdv, Zsazsi :3

      Törlés
  3. Szóval... várjunk... izé... mi... július? :O (kisebb sokk, mindjárt túlleszek rajta).
    Először is, én imádom az új külsőt, nagyon hangulatosra sikeredett, a színeket jól eltaláltad szerintem.
    Másodszor.... ki sem tudom fejezni, mennyire sajnálom. Nagyon fog hiányozni minden, egy elképesztően ötletes blogot rántottál össze ide nekünk. Remélem, hamarosan rendeződik minden, a blogvilágnak szüksége van tehetségekre. ^^

    xx Jolt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen... július. Ugye, milyen szörnyű?
      Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet az új dizájn :) Másodszor... nagyon-nagyon köszönöm, el se tudod képzelni, most mennyire jól esett ez a pár szó. Igyekszem minél hamarabb visszatérni és a köztes időt a lehető leghasznosabb dolgokra kihasználni.
      Zsazsi :3

      Törlés
  4. Drága-drága Zsazsi!

    Nagyon sajnálom, hogy (megint) elkóborolnak ezek a fránya macsekok, na de annyi baj legyen, majd visszajönnek! Meg hát nekik is szükségük van egy kis pihenésre, ha ilyen szorgosan dolgoztak a Kuckóban. ;)
    Igen, nagyon fogsz hiányozni, de inkább nem írnom össze mennyire, mert tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az a legnehezebb, hogy ennyi mindent magad mögött kell hagyni. Engem az olvasás mentett meg (meg a cicám<3) szóval esetleg azokkal próbálkozz meg!
    De hogy valami jóról is szó essen: a dizájn egyszerűen fantasztikus! Te jó ég. Nincsenek rá szavaim. Annyira... megnyugtató, misztikus és különleges! Le a kalappal! :)
    Ha segítségre vagy szimplán egy "baráti" beszélgetésre/tanácsra lenne szükséged, e-mailben, vagy akár facebookon is szívesen elbeszélgetek veled, ha írsz elérhetőséget. :)

    Hiányozni fogsz Nagydumás, Pettyesképű, Tekergő, Vöröske, Füstpöffentő, és a (én, az elfogulatlan) kedvencem, Nyáplic!
    Szorosan ölel, Tiszián

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tiszián!

      Én is egy rövid bocsánatkéréssel kezdem a válaszom, sajnálom, hogy ilyen sokára írom csak ezeket a sorokat. A bűbájcicák az elején nagyon kedvtelenek voltak, de most már egészen megszokták az új helyzetet, habár továbbra se boldogok tőle. Már tudják, ilyen helyzetben ez szükségszerű volt
      Bizony, először nem is tudtam, milyen nehéz lesz kiszakadni ebből a rutinból. Nap, nap után feljöttem, bámultam egy keveset a monitort vagy a mobil kijelzőjét, aztán kiléptem. A második fázisban fel se jöttem. Jelenleg a harmadik fázisban vagyok, avagy az Olvasnivalók listája jön be automatikusan és nem a bejegyzéseim ^.^"
      A lila szín mindig is a kedvenceim közt volt, de eddig nem találtam számára helyet, aztán megpillantottam azt a képet a Kuckóról, és tudtam, eljött az ideje. Sokat gondolkodtam azon hogy egy ilyen fejlécre hová is lehetne feltenni a címet, de végül arra jutottam, az csak megkavarná. Rendhagyó, de már nincs hiányérzetem. :)
      Köszönöm az ajánlatot, lehet, az e-mailest el is fogadom :"D

      Nyáplic a kedvenced? Ezzel most megleptél, de örülök, hogy őt is szereti valaki így :)

      üdv, Zsazsi :3
      (köszönöm az ölelést ^.^)

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony