Obrazek 1

Obrazek 1

2017. aug. 10.

NYÁPLIC: Arcobaleno Blogger Kihívás - színek

A kihívást az Első bekezdés oldalán találtam, lent pedig a hivatalos képen át a kihívást meghirdető oldalra juthattok, ha esetleg meg tetszett és szeretnétek még többet olvasni, megtudni róla. Íme a teljes kihívás:

1. Piros A múltból a jövőbe
Keresd meg a legelső írásodat (ha még megvan, ha nem találod akkor a legrégebbit amire rábukkansz) és írd újra.
Szerintem ez egy tök izgalmas dolog. Kezembe temetett arccal röhögök magamban amikor előveszem a kilencévesen írt első kis valamimet, vagy éppen az első "könyvemet" ami pontosan 72 oldalas lett. Tegyetek ti is így, és ha nem is az egészet, de egy kis részletet írjatok át úgy ahogy most írnátok le, a különbség ordító lesz és hihetetlen vicces.

2. Sárga Fordul a kocka!
Belegondoltál már abba, hogy mi lenne ha a te életedről írna egy blogger egy történetet? Te csak egy kitalált szereplő lennél, egy kitalált világba és életbe. Válasz ki egy eseményt, egy napodat és írd le, mintha csak egy kitaláció lenne.

3. Zöld A Nagy Találkozás
Ki az akit valószínűleg bosszúból megölnének a szereplői ha esetleg találkoznának vele? Hát igen...fogadjunk, hogy kb. mindegyikőnket, ugyanis valljuk be, sokszor nem épp a legjobb sorsot szánjuk nekik, meghalnak, kinyírjuk a szerelmüket, esetleg úgy alakítjuk a szálakat, hogy a lehető legrosszabb legyen nekik csak, hogy egy kis izgalmat vigyünk a történetbe. És mi lenne akkor ha találkoznának veled, a megalkotójukkal és jól megmondhatnák neked a magukét? Írd le, hogy te, hogy képzeled el ezt a találkozást!

4. Kék Fejlődj!
Nem szeretsz E/3-ba írni? Vagy esetleg a fiú szemszögtől rázz ki a hideg? Nem tudsz fejlécet szerkeszteni? Még nem írtál fanfictiont, vagy esetleg egy novellát? Hát akkor eljött az idő, hogy kipróbáld azt ami nem megy. Próbáld ki, hátha kiderül, hogy nem is megy rosszul az amit elsőnek utáltál/úgy gondoltad nem tudod megcsinálni. Ha max rosszul sül el a dolog, fogd a kihívásra.


5. Lila
Minden nézőpont kérdése!
Válaszd ki egy meglévő történeted és írd át egy mellékszereplő szemszögéből. Elég csak egy fontosabb párbeszédet, vagy egy részt, nem kell az egészet, de ha tényleg beleéled magad és egy másik szereplő érzéseivel és gondolataival írod le ugyanazt amit már egyszer a főszereplőével érdekes lesz, hogy mennyire megváltozik a nézőpontod. 





A Colorati blog kihívása

4 megjegyzés:

  1. Nyuhjj ez tetszik, félreteszem és majd megcsinálom :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek, igazán kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle (kicsit már most sajnálom, hogy nem a szivárvány 7 színére van ez a kihívás)

      Törlés
  2. Sziaa! Nagyon el vagy tűnve, de én hoztam neked valamit, hogy a visszatéréskor legyen mivel belerázódnod a dolgokba :3
    https://www.wattpad.com/545381702-célkeresztben-2-évad-kihívás

    Egyébként pedig küldök egy csomag süteményt és Rejtő regényeket a Kuckó lakóinak, egyrészt az olvasóközönség nevében, másrészt egy kis örömszerzés céljából <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mea culpa, meg a sors! Itt csillognak a szemem sarkában a meghatottság könnyei és a cicákok is mind olyan szomorúak, velem együtt eszegetik a süteményt. Hát tudd meg, milyen csapás ért: Három hete szervizben a laptopom, pedig már annyira akarok írni. Talán ma, sikerült megkaparintanom egy gépet :3

      Törlés

Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony