Obrazek 1

Obrazek 1

2018. szept. 8.

NYÁPLIC: Sorozat tag 11 - The Best Hit

Lehet tippelni, melyikük az időutazó ;)

Egy vicces, romantikus történet négy fiatalról, akik egy tetőtéri szobában húzzák meg magukat. Choi Woo Seung, aki álnéven készül a köztisztviselői vizsgákra, Drill és Lee Ji Hoon, akik titkon előadói debütálásukat tervezgetik, valamint a különc, zenei zseni Yoo Hyun Jae, aki időutazó és egyben Ji Hoon apja is. Mi történik, ha ez a sok titok egyszer kiderül?
Roppant üdítő, könnyed sorozat, amibe a dorama rajongóknak érdemes belenézni.

 Akkor most nézzük a kérdéseket ↓↓↓

NYÁPLIC: Sorozat tag 10 - Goblin

Goblin, Dokkaebi, Guardian - The Lonely and Great God
~ sok a variáció, válassz egy címet ~
A történet Kim Shinről szól, a hős hadvezérről, aki egy átok miatt Dokkaebivé, azaz egy halhatatlan varázserejű lénnyé változott, egy 19 éves gimnazista lányról, Eun Takról, aki látja a szellemeket, egy Kaszásról, aki a lány lelkére vadászik és egy csirkézős étterem szépséges tulajdonosnőjéről sok boldogsággal, könnyel, megbocsájtással és még több humorral elmesélve.
A Dokkaebi végre megtalálja a módját, hogy kilencszáz év bolyongás után békében nyugodhasson, ám beleszeret az egyetlen emberbe, aki képes őt megölni. Csakhogy mindeközben a mitugrász unokaöcs kiadja házát egy Kaszásnak. Mivel sem ő sem a Kaszás nem hajlandó kiköltözni, a két emberfeletti lény kénytelen elviselni egymást. Majd nem sokkal később beköltözik Eun Tak is hozzájuk.
Ez a 2016-os dél-koreai dráma tele van humorra, szeretettel és könnyekkel. Nemcsak hazájában tett szert roppant népszerűségre, hanem az amerikai és európai kdrama rajongók körében is. Mindenképp érdemes előkészíteni néhány zsebkendőt, mert garantáltan könnyre fakaszt ez a sorozat. Különlegessége, hogy az addig készült legköltségesebb sorozatként tartották számon, minden epizódjára annyit költöttek, mint egy-egy önálló mozifilmre. A 2 bónusz rész is elérhető angol és magyar felirattal is, amelyben érdekességeket, kulisszatitkokat osztanak meg a rajongókkal.

 Akkor most nézzük a kérdéseket ↓↓↓
Szkielet Smoka Zaczarowane Szablony